Theresia

Flowers in my brain
IMG_2341.JPG Jomenvisst, ringde upp mio och sa typ: "nu får ni skärpa till er och ta hem den här vasen till mig någon himla gång", och det hjälpte tydligen. Åkte och hämtade den i tisdags och köpte även en till min fantastiska svägerska som snart fyller år. (Har surprise-party för henne idag så var tvungen att vänta med att visa upp vasen såklart. Grattis min finaste Jenny!! <3<3) IMG_2343.JPG Har även för tillfället de här vita blommorna (eeh, ingen aning om ras på dem) på köksbordet. Hur kan vita blommor var så överlägsna i position till precis alla andra färger på blommor? Fattar inte. Sjukt besviken på att det inte finns några vita tulpaner i butik för tillfället dock. Eh obs att jag köpt alla blommor till mig själv och att min PV rakt struntar i mina otaliga hintar om att han borde köpa dem till mig.
TGIF
  • Känslan när man är inbjuden till att få kissa i en plastmugg och väl där säger sköterskan att: "du kanske finner det här lite obehagligt men för att du inte ska kunna fuska, och för att  provet ska bli godkänt, så måste jag kolla på dig när du kissar i muggen". Önskar även tips på passande samtalsämnen när man inteenslitekissnödig försöker kissa i en mugg (bara att träffa muggen är en konst), samtidigt som det står en kvinna bredvid och ogenerat skämtar om hur lång tid du tar på dig.
  • Lägesuppdatering av mina tekniska prylar: Iphone: startknappen ur funktion. Dessutom bytte jag till engelska igår och sen tillbaka till svenska, tyvärr verkar det blivit någon bugg då åäö fortfarande saknas ibland. Starta om telefonen? Lätt utan en fungerande startknapp. :') Laptop: skärmen söndertrampad (av mig). Kontorsdator: musen och tangentbord ur funktion. Ipad: Behandlas för tillfället som en nyfödd kattunge då den är den bästa, och typ enda kvarvarande, förbindelse mellan mig och alla sociala medier.
  • I onsdags monterades alla mina köksluckor ner för att åka till Stockholm och bli målade. Det ser så himla stökigt och rörigt och äckligt ut nu att det är på riktigt plågsamt att vara i köket.  Och jag förväntas inte få tillbaka luckorna på TVÅ veckor *dunkar huvudet systematiskt mot närmaste vägg*.
73e52a9f388f38fe157434b4ac04b4aeEtt kök som till skillnad mot mitt är ganska angenämt att titta på.
HEJ
Måndagar till torsdagar är så himla tråkiga nu när PV jobbar borta. Ligger mest i sängen efter jobbet och tittar på rederiet/läser/spelar ipad-spel. Är kanske inte så himla produktiv på vardagar då han är hemma heller iofs, men allt blir ju liksom roligare när han är med iaf. En annan kul sak är att jag ska göra ett drogtest på fredag. Kissa i en burk och så. Tänk vad spännande det skulle vara om det visade sig vara positivt... mamma skulle bli så stolt. (PS! Är inte min panna helt oproportionerlig?!?)

IMG_2346-0.JPG