Theresia

Little Joseph
Hade sådan himla bra kvalitétstid ihop med min fina fru igår. Vi har så svårt att få ihop logistiken till att träffas så känns bra att få dejta lite ibland. Drömde dock hundra sjuka mardrömmar i natt och vaknade av huvudvärk ett antal gånger så är snarlikt apatisk idag på jobbet. Kom även på att det här är den mest obehagliga ljusstaken på marknaden. På tal om mardrömmar alltså. Skulle den hamna i mitt hem så skulle jag troligen aldrig sova mer. Inser att jag nu ger mina gulliga vänner ett tips på födelsedagspresent.. Hoppas att de är snällare än så, ju. littleJoseph
betong + vitt = sant
Sen jag köpte råtthålet (pappas ordval) tänkte jag att jag skulle måla om de nu gula/furu-luckorna i köket. Det är egentligen ingen katastrof som det är nu, men tänker mig att vi en mildare färg kommer rummet att kännas så mycket större. Ja, om ni nu ville veta. Hur som, så är jag som bekant ganska så svag för råa material och ville därför hemskt gärna matcha luckorna tillsammans med betongbänkskivor. Hittade sen det här hemmet och dog avundsdöden. typ. page1 Men alltså. Jag har cc128 på mina luckor och tänkte bara måla om dem. Har nu grubblat i en vecka på vilka beslag det blir på luckorna. Jag blir ju lätt limiterad till handtag då två knoppar på varje lucka/låda ännu inte är så trendigt. eh. handtag 1 & 2. 7571, Finns i flera färger. Snygg ju. Funderar på den vita och matcha färgen på luckorna i samma nyans.. 3. 6200, tycker att designen är fin och mjuk men för "hårt" med svart? 4. 4949, antikt är ju coolt men tröttnar man inte ganska lätt?
När man hittar ett så himla fint bord och inser sen att det är från ikea...
Glad måndag och så. Är inne i en balkong- och badrumsperiod. Tycker att mitt badrum är omysigt och vill ha en balkong att hänga på i sommar. Men balkongen då: Fick en sån där kabeltrumma av min bror nyligen som ska betsas i grått och stå ihop med en soffa, och sen vill jag ha en fåtöljmedbord-hörna i andra änden av balkongen.  Önskvärt vore om soffan och fåtöljen kostade prick ingenting för endast då kan jag ha råd med dem... Hur som så såg jag att någon hade gjort om det här bordet från ikea. Bordet kostar ca 300kr och sedan krävs lite färg och så. Hur bra? IKEA PS 2012 Sidobord - IKEA.htm Här är hen som har gjort bordet.