Theresia

Mässingshandtag
unnamed Som bilden ovan visar såg vårt kök ut först. Jag ville ju ha mässingshandtag mot de vita luckorna såklart, men var inte hundra säker på modellen från början. Nu ser de ut så som bilden nedan visar. Retrohandtag i mässing i stället. Mycket nöjd tjej. IMG_3308
Gör nånting vackert av allt som går sönder här
21. I helgen som gick så var vi i Tranås på födelsedagsfirande. Så himla trevligt och så bra dansande på kvällen sen. Vaknade upp dagen därpå på ett hotell tillsammans med min pv och vår ettårsdag. Så bra helg i det stora hela. 2. Nya läderhandtag i butiken nu också. Är så himla kär i de här men vet inte var jag ska ha dem hemma?
Bokhyllan
fc4f1871-d5eb-4745-9b33-2c5f55c54419 (1)Den här döfina hyllan som jag älskar ligger nu uppe på Blocket. När min PV flyttade in så var det liksom de första han ville ha bort från lägenheten, och efter noga övervägande så valde jag att låta honom stanna och flyttade ner hyllan i förrådet. Nu har den stått där nere ett tag och jag känner inte är det är typ rättvist mot den att bara samla damm. Och en eventuell flytt för oss kommer att dröja ett par år. Så, jag och drömhyllan kommer att skiljas åt nu. MVH hon som eventuellt är för sentimental kring en bokhylla men överväger fortfarande att sälja sin pojkvän istället.