Theresia

Saker som hänt
  • Priset för minst empatiska person tilldelas min mamma som inte visste om att en bekant till henne hade gått bort, trots att hon tydligen hade varit på hens begravning.
  • Nyförvärv i min personliga podbubbla (och i mitt liv) är då Tack för kaffet. Jag lyssnar ju på det här i exakt alla sammanhang numera och skrattar tyvärr ofta högt och mycket. Kan inte rå fört liksom. Dödsroligt nästan hela tiden. Jag har fått börja välja ut lämpliga tillfällen att tillåta mig själv att lyssna på den här. Tillfällen som jag undviker pga plötsliga skratt gärna misstas för psykisk sjukdom/instabilitet: Ensam i en bil under rusning, när jag står i folksamlingar på Maxi och när jag trampar runt på min cykel i hagelstorm med min sjukt snabba cykelhjälm. Namnlöst-1
  • Känslan när ens livspartner säger åt en att sluta använda ord som enträgen då man låter som 67 år gammal, och man byter ut ordet mot ihärdig.
Guld och gamla kassetter
11. En fönsterlampa med guldnät. Plus för gulligt namn: Frans.  2. Megafin poster med en samling av gamla kassettband (som om det finns nya kassettband?). 3. Tre sexkantiga guldhyllor. Tänker mig att de skulle vara så fina i ett badrum med tvålar, parfymer eller andra fina badrumsgrejer på. 4. För oss som slutade växa i 7:an och har sin te-hylla på tok för högt upp. 5. Världsfint kaffemått. Har sagt åt han hemma att det inte är hållbart med ett plastmått från Maxi. 6. Glaslanterna med mässingsdetaljer såklart. Tror att den kom med för att jag längtar efter julen lite nu. Eh.
I have less to say than I thought
cats1. Jag är som besatt av den här bikinin. Av någon himla anledning som förefaller den så otroligt perfekt för mig och ingen annan på de hundra sidorna jag tittat på kan ens jämföra sig. Återstående problem: 1000kr för en bikini? 2. Lördagen som gick var en ganska perfekt dag. Jag fick först svettas en par timmar i solen på balkongen och därefter blev vi bjudna på grillad mat hos föräldrarna. Vi åt utomhus med solen i ansiktet och fick jordgubbar till efterrätt. På kvällen hade vi sällskap på vår balkong med tända ljus i några timmar och avslutade sen kvällen med hysterisk dans i vardagsrummet. <3 3. Ännu gladare blir man ju när man tänker på att man ska få spendera kommande helg tillsammans med sina gulliga vänner i storstan.