Theresia

Naglar
IMG_5694Nya naglar nu också. Så himla glittriga är dem. Jag gjorde dem som vanligt hos Sophie i Linköping och är meganöjd. Det är sjukt hur långa de är också? Man blir ju blind för längden så jag vill bara ha längre hela tiden. Jag brukar vägra nära hon vill klippa men nu ser jag verkligen att de är långa. Väldigt olikt mig att ha såhär glittriga och festliga naglar också. Och blåa dessutom. Jag brukar hålla mig till de jordnära färgerna egentligen, minus allt som inte är svart, vitt, grått och beige kanske. Nöjd iaf. Nu ska jag fira min nya ålder.
Födelsedag
Sådärja, nybliven tjugosjuåring dårå. Vaknade dötidigt imorse såklart. Antar att man borde ha växt ifrån det vid det här laget men var så exalterad över min present ju. Visste såklart vad jag skulle få pga rutinerad önskare men har ju aldrig sett den i verkligheten så ändå spännande. Och nu sitter det en guldknut från Sophie by Sophie bredvid min klocka. Är mycket gladare än jag ser ut för det. Men ca lika trött. Nu ska jag jobba igen iaf.
Uterumsinspiration
2 Heja den här tiden på året alltså. Man känner sig ju typ nykär av att det snartsnart är sommar (minus att jag håller på att frysa ihjäl på cykeln varje morgon dårå). Trots att vi typ precis gjort om våran inglasade balkong (skrev altan först, hybris?) så vill jag göra om igen. Eller göra den mysigare i vilket fall. Till exempel så hade en sån där hängande stol varit megagulligt ju. Och så plantera något kanske. Eventuellt morötter dårå. Och sen ska jag bo på balkongen hela sommaren ca. 1. Gulligaste hängstolen. 2. Trädgårdsverktyg.  3. Ampelkruka (adlink). 4. Betongkruka och tomatfrön. 5. Blomknopp. 6. Porslinsknopp med blå blomma. 7. Trädgårdsslang(adlink).