Theresia

Semesterupplopp
Ynkliga 5 (!!) dagar kvar till semester nu då. Hade den lugnaste helgen men känner mig ändå svintrött så behöver nog lite semester trots allt. Det roligaste som hände mig i helgen var btw när jag lekte färgseende-tester tillsammans med min sambo och hans kompis som har exakt samma defekta färgseende. Så kul att se två stycken vuxna personer dividera om de ser en 2:a eller 6:a på bilden, när det i själva verket står 14.  Rekommenderas. Hur som helst så har jag ett par saker kvar att göra innan flyget går på lördag. Tänkte därför göra en liten lista här i skön autist-anda.
  1. Betala och deklarera skatt plus bokföra och skicka betalningspåminnelser.
  2. Samla ihop ett gäng med bilder att kunna publicera på Instagram då det endast finns 1GB surf om dagen tillgängligt i Kroatien (Obs, inte för alla invånare i landet att dela på utan i vår lägenhet alltså) (Rimligt att förtydliga det ju).
  3. Ladda ner stora mängder podcaster pga samma anledning som punkt 2.
  4. Övertyga sambon om att det är fullt rimligt att ta med sig 5 par skor. Samma diskussion varje år..
  5. Köpa minst en korsordstidning trots att korsord inte är så kul. Man vill inte riskera att bli sugen på att lösa korsord och sen bara ha korsord på kroatiska tillgängligt.
  6. Lyckas få ner de 23 kilo packning som jag fick ihop förra året till endast 15 kilo i år pga annat flygbolag. När han ba: Jag tror att jag struntar i handbagage (där man kan packa 10 extra kilo. reds.anm.) och nöjer mig med huvudbagaget i år... Ehm idiot?
  7. Städa och tvätta.

Trogir-Old-Town-CroatiaNästa vecka är vi här ju.

Möhippan
Den där möhippan i lördags alltså. Så mycket världsbra personer och troligtvis världens bästa blivande brud. Började dock dagen med att jag vaknade i exakt samma minut som jag skulle ha varit på hotellet för överraskningen. Tur dock att man är en svinsnabb person och var framme knappt 13 minuter senare. Presterade sen högklassigt i femkampen i sandhallen = förlorade alla grenar utom en, då vi kom näst sist. Resten av dagen var dock orimligt rolig och kan typ inte önska mig gulligare vänner. Finaste B också. Ser så himla mycket fram emot bröllopet nu ju. <3<313606807_10153611521117341_8696536878031167410_n