Theresia

Jag
Jag kan: ca allt om Potter som man behöver veta men läser ändå Buzzfeed-listor och IMDB-trivia och intervjuer med JK Rowling hela tiden. Exempel på bra fakta som man får veta: Det amerikanska ordet för mugglare är "no-maj" och Voldemort uttalas egentligen med ett tyst t. Bildresultat för hogwarts gif Jag vill: så himla gärna åka till London men har en motsträvig pojkvän. Jag borde: rensa garderoben. Jag skulle: aldrig överleva utan internet. Vet för att vi varit utan internet hemma i 6 dagar och kände det i princip som att det inte fanns någon anledning att åka hem från jobbet? Jag gillar: alla löv just nu. Jag älskar: honom lite extra när jag frågar honom om han tycker att jag är exceptionellt ful och han svarar att jag är exceptionellt puckad men inte kan uttala exceptionellt. Jag måste: sluta håna andras svenska när jag själv böjer alla pluralformer med s; korvs, bolls, katts. Jag behöver:  vara stilla hela helgen för att läka mina "magsår". Kommer eventuellt vara det också. Jag får: sån ångest över Halloween när jag ser det här: cats Jag kan inte: förstå turen i att jag slog ner min nya vas från Svenskt tenn igår och den slog sönder oljelampan från Tell me more men överlevde själv? Slutade andas ett tag ju. Jag gillar inte: alls lukten på mitt schampo men kan inte sluta använda det när det gör håret mindre frissigt och allt. Jag borde inte: jämföra mitt liv med andras så mycket. Jag älskar inte: Instagram längre. Har så svårt med inspirationen. Jag måste inte: äta medicin varenda dag för att vara en (relativt) normalt fungerande person längre. Obeskrivligt tacksam för det. I ett hypotetiskt tacktal så skulle jag tacka min pojkvän för kärleken och min gårdshare Hans för stödet i nedtrappningen.
Britta

Hurra för mindre medecin!

Britta

OBS!! Läste du fan-teorin som trodde att petunia också var häxa, men att hon var extremt kass typ och lärde sig kontrollera så hon blev ynk tillslut?

theresia

Men jag vet!! Tror dock ej att det finns sanning i det pga Petunia skrev till Dumbledore och bad om att få komma in och han skulle inte avfärda någon bara för att hen var dålig typ? Neville var ju i annars i ynk-klass enligt hans farmor. :')

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress