Theresia

3 anledningar till att ingen bör lyssna på podcasten Onsdagsbubbel
När jag jobbar lyssnar jag ofta på podcasts. Mest för att det är rogivande och så men också för att det är en bra nyhetskälla ibland. Och man vill ju veta lite om saker som händer i världen till exempel. Problemet är att måndagar är en dålig  podddag då det inte kommer något nytt då så därför får jag ibland försöka improvisera. Och det gjorde jag i måndags alltså. Onsdagsbubbel. Och wow vad dåligt det är? Jag har nu lyssnat på 7 avsnitt och det är som en bilolycka. Man kan inte titta bort. Ser det dock som min uppgift nu att varna andra och har därför 3 anledningar till att ingen bör börja lyssna på podden. Om man inte gillar bilolyckor väldigt mycket dårå.
  • Att 2016 ha en podcast där två stycken (relativt) vuxna personer (en ca 22 och en ca 30) förespråkar att mannen ska betala allt i en dejt i en heterosexuell relation. Och även öppna eventuella dörrar för kvinnan. Bokstavligt då alltså. Och då alltså anse att det är regelrätt att dumpa om mannen förslår delad nota. Traditioner som jag antar grundar sig i att mannen historisk sett har tjänat mer pengar, vilket bör anses förlegat och ej eftersträvsamt. I Onsdagsbubbel anses det dock attraktivt.
  • Att två vuxna personer mäter framgång i när en har möjlighet att köpa sin första designerväska. Och att den 22åriga sen köpt x antal väskor á 30 000kr och sen låter föräldrarna betala insatsen i sin lägenhet (bor dock fortfarande hemma då ingen bra lägenhet har hittats ännu). Pga bra investering med designerväskor. Rimligt och föredömligt.
  • Att den äldre av dem (med mer erfarenhet eh) har kommit fram till att hon inte vill vara ihop med någon som inte vill vara med henne... Och att den yngre då menar att hon önskar att hon också kände så? (VA?!?!) De är dock båda överens om att de vill ha en man som citat "skulle dö för en". För en person som inte skulle hoppa framför ett tåg för en är tydligen inget att ha i längden.
Bildresultat för onsdagsbubbel
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress