Theresia

Inredning
Hej! Vet ni? Jag har haft en sån himla lång period av ointresse för inredning att jag typ trodde att jag inte gillade sånt längre. Kändes också som att jag lät mitt hem fallera bara för att jag inte brytt mig om att förnya det på 6 månader. Nyanserad självkritisk person. Men sen kom oktober nurå och min hjärna har liksom inredningsexploderat. På riktigt. 
 
Mina tre bästa inredninssaker just nu.
  • Rotting. Eventuellt pga stolarna från Ton med rottingsits som är mina drömstolar i hela världen men också, byrån med rotting på luckan här nere? Och bauhausstolar. Eller en bricka med rotting. Tror också att köksluckor med rotting är framtiden, nivet.

  • Döda blommor. Eller alltså. Snitt som inte behöver vatten typ. För det första: revolution? För det andra: fint och ekonomiskt!! Gillar mest vass och bomullspinnar. Kul sak när jag köpte bomullspinnar sist förresten: Handlade dem i torsdags innan jag skulle till nagelsalongen och väl på salongen blev en nagelkille så himla fascinerad av mina bomullspinnar. Han petade på dem säkert hundra gånger och visade alla runt omkring och sen sprang han till blomsteraffären och köpte massa egna pinnar och jag fick ett nagellim som tack för att jag visat honom att de fanns. Snällt ju minus att jag råkade limma ihop min hand på vägen hem sen bara.

  • Cement. Egentligen ingen ny sak för mig att tycka om men det växer liksom på mig för varje år? Har nu exempelvis en ganska ny vas i cement som jag har vid mitt cementbord och vill nu ha en lampfot i det också. Knopparna i cement är från min butik förresten. Och dem gillar jag också. 
Extra plus när man tycker om tre saker som dessutom passar så fint ihop visst?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress