Theresia

Lista

Vad köpte du senast?
Lunch på Ikano igår. På Chili & Wok som har thaibuffé och tacobuffé ihop? 2 plus.

Hur lång är du?
1,59 och en halv. Inte växt since 1992 ca.

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag är väldigt dedikerad om jag gillar nåt. Kan va dåligt också men tycker oftast att det är bra

Vad stod det i ditt senaste sms?
👍

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag är klantig typ. Alltså både att jag slår i saker ständigt, skadar mig på allt och har liksom ingen balsans någonsin men också att jag ibland gör fåniga misstag i jobbet. Skrivit fel namn till kunder ett par gånger, skickat mailen till någon annan och häromdagen fyllde jag i momsdeklarationen fel (trots gjort det 4 gånger per år i 10 år nu) och fick hem 4 brev från Skatteverket pga det. :-) 

Vad tycker du om Ernst?
Spelar in Jul med Ernst varje år för är ju julens viktigaste program. Plus tycker att han slår ett välförtjänt slag för en ej stereotypisk man. Är säkert motsatsen i verkligheten.

Är du romantisk?
Föredrar ju en person som visar att den känner mig, bryr sig och är intresserad av mig plus aldrig ger mig skäl att tvivla på vår relation, ej är svartsjuk och lyssnar när jag vill gnälla mer än att få en låt eller dikt tillägnad eller spontana rosbad liksom.

.

Har du söndagsångest?
Kan åta mig all form av ångest egentligen. Med rätt inställnig och så. Tycker dock i regel inte att måndagar är en dålig dag för har 9/10 gånger inget emot att jobba. 


Lyssnar du på poddar? Vilka?
Tack för kaffet, Ales & Sigge, Skäringer & Mannheimer sporadisk, Rättegångspodden men är sämst uppdatering och så andra lösa avsnitt av såna uppkommande Pods som man blir rekommenderad. Låter som jag inte gör annat. Gör annat också.

Låt på huvudet just nu?
Såg A star is born i fredags så Shallow hade jag i morse. Just nu äre rätt tyst dock.

Är du en ringare eller smsare?
Gillar båda faktiskt. Har ju i regel många fler samtal per dag än sms pga jobb statistiskt. Är också i lag dålig på att inleda samtal spontant både på sms och samtal till personer i min närhet faktiskt. Glömmer bort att vi inte hörts och så gåre typ 2 månader. Tur för mig att ingen av mina vänner bryr sig om sånt och vi umgås när man har tid liksom.

När går du och lägger dig?
Ca 20.00-21.00 men somnar sällan innan 23.30 tyvärr.

Vad är det modigaste du gjort?
En gång var jag hemma själv i vår lägenhet och ett åttabenigt djur var på vårt golv. I vardagsrummet. Där jag skulle vara. Men rykte upp mig och lyckades efter lite inre kamp att placera ett glas över djuret och sen stirrade jag på glaset tills min sambo kom hem och kunde få bort djuret.

Har du någon gång åkt ambulans?
Nä.

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Nä, tg.

Hur många kuddar sover du med?
2st är mina och snor 1st av honom ibland. Gillar fluffiga kuddar och aldrig mindre än 2st.

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Sporadiskt. Tänker ibland att det är bra för mig med min ovarierande pseudo-vegetariska kost. Tänker andra gånger att det sägs att kroppen ändå inte kan ta upp vitaminerna i den koncentrerade formen. Tänker att man aldrig kan vinna typ.

Teapalm: (Tasha Marie) | Rain

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?
Läste tyska i 4 starka år och började sen även i gymnasiet med steg 1. Insåg efter 12 minuter att jag inte kunde något annat än att fraser för att beställa glass. Hoppas av. Läste sen Italienska en stund men minns inget av det. Kan vid skrivande stund dock fortfarande beställa 3 kulor glass på tyska. Har fått oväntat mycket användning av det i livet faktiskt.

Hav eller pool?
Pool. Gillar inte saltvatten. Eller hav. Eller vågor. Var i Grekland för ett par år sen och badade i havet en gång men drogs med av vågorna och började blöda på 7 ställen.

Hur ofta tvättar du håret?
Kämpar med var tredje dag. Blir varannan ibland. Blir skammad hemma av att jag tvättar för sällan oavsett.

Tycker du det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?
Tycker allt är värt att lägga pengar på förutom typ tamponger och kopieringspapper. 

Kan du busvissla?
Kan inte ens vissla..

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Hegwig's theme

Har du körkort?
Aa, dock ej giltigt längre... Heh..

Go to-mat som alltid är gott?
Spaghetti med tomatsås eller McVegan utan tomat. 

Vad köper man för blommor till dig? 
Gillar rosa nejlikor och eukalyptus tillsammans men har en grej just nu för bomullspinnar och vass. Gillar även vita liljor och vita tulpaner. Fick senast röda rosor och brudslöja till AHD iofs. Gillade det också. Ej superkräsen när det kommer till blommor tydligen.

Hur uppvaktar man dig?
Varsågod en guide:

Man är rolig + tycker att jag är rolig.
Man spelar inga spel för jag fattar ingenting då. Och har inte lust.
Man är gullig.
Man inleder i skrift för jag blir alldeles för trängd och skeptiskt om någon kommer fram och pratar med mig, så finns inte en chans att jag skulle få något intresse. Oavsett situation.
Man får ha lite tålamod för jag tar lång tid på mig att bli kär.

Så. typ.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress